dunkande hjärtan klockan kvart över fem.

Hallojsan alla fina bloggläsare. För tillfället ligger jag halvdöd i sängen med sjukligt ont i fötterna. 12 cm klackar och Visby innerstad är ingen trevlig kombination för fötterna (för er som inte vet de är vägarna innanför murarna endast av kullersten) Idag åt jag en mysig middag med Lucas och min lillebror och pappa åt lite vuxenmiddag med Lucas föräldrar + två andra par! Han kom hem nyss och därför tänkte jag slänga upp lite bilder från hans iPhone eftersom kamerasladden är borttappad!

fet trött tjej runt 05 på morgonen i söndags.




bjuder på en otroligt o-smickrande bild på mig själv från iförrgår. fy vad gräslig!
På bilden ser ni även min alltid lika fina prins och min lillebror som är ett huvud
längre än mig..




avslutar med en puss-bild på mig och världens finaste pojke! <3





Nu ska jag börja städa lite i lägenheten för imorgon åker pappa + bror hem och jag "flyttar" till Tofta i några dagar och bor med Lucas, David och Axel och hänger på strandfester hela nätterna och förhoppningsvis finns de tid för lite vin-rus i benen också!

Hoppas ni fina bloggläsare har de mysigt vart ni än befinner er och att ni fortsätter att fråga saker i min frågestund!

Godnatt! ♥

gotland <3

Hallojsan alla fina bloggläsare! <3

Jag och Lucas har precis ätit frukost här i våran lilla lägenhet på Gotland och nu är det dags att göra sig iordning inför en dag på Boda Borg! Vädret här på ön har varit halvdåligt enda sen vi kom hit, ingen höjdare! :(

Igår var jag och Lucas på en mysig bio-dejt och vi kom fram till att vi aldrig har varit på bio själva under vårat snart åtta månaders långa förhållande, dock har vi varit på bio med vänner och så men aldrig själva men igår gjorde vi de också! Supermysigt! <3

Nu måste jag göra mig iordning och så. Lägger kanske upp lite bilder och lite senare!

Och ni glömmer väl inte bort frågestunden? :)


om 30 minuter...

.. är jag påväg till Nynäshamn och därifrån vidare till Gotland! Åh, jag längtar. Alla som någongång har varit på Gotland måste hålla med om att det är världens vackraste ö!?

Egentligen har jag inte tid att skriva någonting för jag måste packa ihop datorn nu (bloggar från Gotland sen) och fixa mig lite osv! HEJDÅ STOCKHOLM!


...


vad kul allt blev helt plötsligt...

myskväll med fina tvillingar. <3

Hallojsan alla fina bloggläsare! Ja, som rubriken talar om så blev de myskväll med Ebba och Alva idag och jag kom hem för ungefär 1 timme sen. För er som inte vet de så umgicks jag mycket med dom förut och nu har vi börjat umgås lite smått igen, väldigt mysigt må jag säga!!

                                                   Jag och vackra Ebba i Nyköping 2010!
                               
                                                  Jag och snyggo Ääälvi posar i Nyköping
                                



Snart ska jag sätta igång och packa inför Gotlandsresan eftersom vi åker imorgon på natten! Jag är väldigt orolig att vi ska drabbas av något åskväder med blixtar och dunder mitt ute på havet, jag blir illa till mods av bara tanken! :(



Nu ska jag snart gå ner och äta någonting för mitt matliga intag idag har bestått av kakor, tårta och bullar till frukost och godis till middag så just nu skriker min mage efter mat! Ska försöka slänga ihop något mumsigt!

Och ni glömmer väl inte frågestunden? ;) http://afriendwithacar.blogg.se/2011/july/fragestund.html#comment

ps. jag saknar lucas så mycket att jag får kruppp! <3


<3

oh my.. klockan är runt tjugo i fem och jag sover inte än.. absolut inte okej! Dock kan de ha att göra med att jag sov till ungefär två mitt på dagen idag. Fast idag regnade det ju bara iallafall så det var ju inte så att jag missade någonting.

Senare på eftermiddagen blev jag upphämtad av fina Felicia och efter en liten biltur hem till henne så hade vi de allmänt mysigt, åt QP-hamburgare och pratade om allt möjligt. väldigt flott! Jag är helt trött i huvudet så detta blir de sista jag gör innan jag ställer ifrån mig datorn och lägger mig ner i sängen, troligtvis kommer jag somna såfort jag lägger huvudet på kudden. Jag behöver all sömn jag kan få för imorgon ska jag hem till Jonatan - min urgulliga kusin som fyller 2 år och senare på dagen/kvällen kanske de blir en tjejkväll med min fina Ebba som jag saknar väldans mycket.

& nu är det bara fredag och lördag kvar innan jag åker till underbara Gotland och träffar min underbart fina pojkvän, min bästavän Axel och lillebror David. Jag tok-längtar. <3

Slänger upp en bild som togs ungefär exakt ett år sedan innan jag
skulle på Kent-uppladdning hos fina Ella.
Lugg och lockar var de som gälde, luggen är ju borta nu men jag
funderar på att kanske våga mig på en lugg snart igen...



Till Linda. <3

Jag drömde om dig inatt.
Att vi pysslade och drack te som vi gjorde ibland, bara du och jag.
Sen försvann du, du liksom hoppade upp i himlen. Jag var kallsvettig och nervös när jag vaknade.
Du såg lycklig ut i drömmen, som om du var lyckligt ovetande.

Och snart har de gått ett år sen du försvann. Vi sjöng för dig på avslutningen, jag hoppas att du hörde det i himlen. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva egentligen, fingrarna liksom klibbar sig fast på tangenterna och klumpen i bröstet bara växer. Jag saknar dig min fina vän, jag saknar dig varenda dag. ♥


Vila i frid älskade Linda Joanna Axelsson

♥ 16 juni 1995
† 31 juli 2010

Du fattas mig. ♥


hittade nyss denna bild..

.. hos http://rodeo.net/niotillfem/




Det är sånt här som får mitt nördiga indie-hjärta att slå lite extra! Måste verkligen beställa hem denna bok och ställa den på min lilla minihylla som ska sättas upp någonstans i mitt rum imorgon (boken heter förövrigt "Kapitulera omedelbart eller dö" ifall någon är intresserad)

Just nu är jag en rätt trött liten tjej så jag ska nog borsta tänderna, tvätta bort smink osv och sen gå och lägga mig!
Imorgon ska jag försöka ta mig upp i tid och inte sova till mitt på blanka dagen som jag har en tendens att göra när jag går och lägger mig senare än de flesta av mina vänner.. Det absolut första jag ska göra imorgon är att hitta ett lämpligt ställe att sätta upp en liten mini-hylla på i mitt rum. För er som inte vet de är mitt rum liitet och väggarna är redan bebodda av affischer och dylikt så lite "ommöblering" kan behöva göras. När platsen är utsedd ska jag be min snälla pappa om hjälp att sätta upp hyllan så att den inte ramlar ner eller så. Nä, nu blev de väldigt mycket struntprat känner jag.. För att citera en fin man vid namn Markus Krunegård avslutar jag (nästan iallafall) inlägget med att säga "Ingenting är vettigt 03:30"

Godnatt mina fina läsare! ♥


Gästbloggning



Hej på er tuffingar! Jag har fått äran att gästblogga här på min kära vän Emelies balla blogg! Känns såhäääääär bra! Jag och Emelie har känt varandra ett bra tag nu och jag har aldrig att jag lärde känna henne! Vi pratar en del om allvarliga saker och hon har hjälpt mig i genom funderingar många gånger! Hon är verkligen en härlig brud! & jag tycker att alla som på något sätt försöker ta isär henne och Lucas, som jag också är bra kompis med, kan sluta upp NU. Avundsjuka tar er inte långt här i livet mina vänner! Lucas och Emelie är så galet söta tillsammans så det finns inte! Speciellt i verkligheten!

Kika gärna in på min fotoblogg på http://lerinphoto.blogg.se/ där ni kan hitta foton som jag tar med min Canon 400D dagligen, texter och fina citat! & just nu mitt inlägg om Emelie där! Imorgon bitti kommer det upp ett inlägg med massor av tips till dig som behöver/ska rensa garderoben.. vilket vi alla måste ibland! Jag hittade delar av tipsen jag skrivit i Metro i våras och jag brukar själv ha problem med att komma igång med sånt! Kolla gärna in det! En sista grej jag måste skriva som jag och Emelie nyss konstaterade, med tanke på hennes email adress som hon loggar in på bloggen med, är att båda våra pappor kallar oss för jätte fulsöta namn. Sen när vi båda var små så har dessa namn följt med och sägs ibland högt inför kompisar och pojkvänner... lagom underbart! Men det gillar vi! Hoppas vi hörs igen någon gång! Ni får ha det så bra mina vänner! Sköt om er! Klicka på länken här i inlägget eller på bilden för att komma till min blogg

Moa Lerin


frågestund!

Ja, som rubriken lyder, jag startar igång en frågestund här på bloggen. Sätter inget slutdatum utan svarar när jag känner att jag har tillräckligt med frågor!

Och ja, jag lovar att svara ärligt på varje fråga. Dock svarar jag inte på frågor som jag anser vara alldeles för personliga eller stötande!

Så kom igen nu, fråga på!



tjugofem saker jag tycker om. <3

Att gå på mysiga hemmafester med de bästa vännerna, dricka alldeles för mycket billigt vin och lova sig själv att inte göra om de, och ändå göra om exakt samma sak nästa helg.

Att se honom le, sådär som bara han kan. Så att det blir fyra små skrattrynkor vid ögonen.

Att sitta i en park och köa i flera timmar med underbara vänner för att sedan hamna så långt fram under konserten att man känner pyrotekniken svida mot armarna samtidigt som Joakim Berg sjunger ”Mannen I Den Vita Hatten” och man önskar att sommaren ska stanna upp. Just precis i det ögonblicket.

Att vakna mitt i natten och komma på sig själv med att le eftersom jag inser att han ligger där. Just i det ögonblicket vill jag bara pussa sönder honom litegrann innan jag somnar om igen.

Att vara med L och de absolut finaste killkompisarna och ha modevisningar i tjejkläder utan att någon som är med tycker de är töntigt överhuvudtaget.

Att jag fortfarande blir pirrig av att kyssas med honom trots att det var ungefär sju månader sen han kysste mig för första gången. Och sen dess har det varit vi.

Att spendera tid med världens bästa pappa och göra absolut ingenting speciellt. Det räcker med att koka pasta eller så.

Att titta på bilder från när man var liten och inse att allt var mycket enklare då. Samtidigt känns allting så himla mycket mer betydelsefullt nu.

Att jag fortfarande har kontakt med min äldsta vän trots att vi bor 60 långa mil ifrån varandra.

Att se gamla människor som handlar mat och håller varandra i handen, som att de är nykära fast dem kanske har varit tillsammans i 30 år eller så.

Att sjunga födelsedags-karaoke som om det inte fanns en morgondag.

Att gå på vårfest med sina vänner och dansa ihjäl sig lite till halvtaskig fjortis-pop. Men just då kvittar musiken och allting annat i hela världen.

Att vara med den bästa (före detta) klassen och ha picknick. Som ett avsked. Eller en omstart.

Att som 16-årig flicka leva för kvällar och helger. Och för honom förstås.

Broder Daniel.

Att det finns vänner jag träffar väldigt sällan, men när vi väl träffas är det som att vi ses varenda dag.

Att jag har världens finaste vänner som ställer upp vad som än händer.

Att höra folk som säger ”jag älskar dig” och faktiskt menar det.

Att spela ”Jag har aldrig” eller ”Sanning och konsekvens” hemma hos någon samtidigt som man är alldeles vin-rusig i kroppen.

Att gå på konsert och kunna texten på varenda låt som spelas.

Att jag har varit tillsammans med L i sju långa månader. <3

Att sommaren bara har börjat och de är långt kvar till tidiga mornar, sega dagar och prov.

Att jag och L snart gör vår första resa utanför Stockholm tillsammans.

Att få ett sms av världens bästa vän helt oförberett där det står ”Hej, jag tänkte bara tala om att du är världens bästa vän i hela världen. Hejdå. <3”

Livet.




RSS 2.0